Els nostres serveis de consultoria

Microsoft Business Intelligence

Implementem solucions de Self Service BI o Anàlisi Lliure a mida per tal de que els usuaris de negoci puguin accedir a la informació de forma autònoma, sense haver de sol·licitar-la al departament d’ IT o BI.

La Mineria de Dades permet detectar patrons a grans bases de dades i definir algoritmes de predicció de comportament dels nostres clients.

Les tecnologies de Business Intelligence i Business Analytics permeten dissenyar solucions a mesura de monitorització i control de rendiment de processos de negoci.

Rebre la informació necessària de forma automàtica, en el moment desitjat i sense perdre ni un segon en la seva extracció, és possible.

La segmentació és fonamental en l’aplicació de tècniques de marketing entorn al client o en l’anàlisi del mercat per la detecció d’oportunitats de negoci.

Desenvolupem eines que permeten a tots els departaments implicats en el procés de venda contar amb la informació necessària per desenvolupar l’activitat.

Professional SEO services

Controla el present.
Dissenya el futur.

Quant major sigui la capacitat de mesurar i entendre tot allò que passa a una organització i el seu entorn, més a prop estarem del coneixement i l’avantatge competitiu. T’ajudem a aconseguir-ho?

Equip

La nostra gent és la nostra força. Treballem en equips multidisciplinaris, orientant diferents esforços i capacitats cap a un mateix objectiu.

Adaptació

Creiem en la formació continua de tots els membres de l’equip. Volem consultors que escoltin i entenguin el model de negoci del client per poder oferir-li les millors solucions.

Rigor

Si ens comprometem, ho complim. Som estrictes en el compliment de les especificacions dels projectes, en els temps d’entrega i els costos pressupostats.